AFTER SURF HANGOUT

Sponset reise med Lapoint

MARIEWOLLA_HANGOUT_01

MARIEWOLLA_HANGOUT_02

MARIEWOLLA_HANGOUT_03

Life is good at the moment

Det jeg elsker med denne reisen er at dagene gir mulighet for både aktivitet og avslapning. Dersom bølgene er fine starter vi gjerne med surfeleksjoner på morgenen og så har vi et par timer etterpå hvor vi bare kan nyte det fine området og slappe av i solen. Så kan man hoppe inn i våtdrakten igjen når som helst og dra med seg brettet ut i vannet. Livet her nede er så herlig! Jeg er blitt så motivert til å lære meg å surfe nå og jeg håper virkelig at jeg får enda mer surfetrening etter denne reisen. Jeg tar surfeleksoner på nivå 1, og i morgen skal vi lære oss og endre retning når man surfer med bølgen. Vi har den beste surfelæreren og han påstår at vi er den beste gruppen av alle – hehe *klapper meg selv på skulderen*

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *