A TRIP TO THE VALLEY

Sponset reise med Lapoint

MARIEWOLLA_PARADISEVALLEY_04

MARIEWOLLA_PARADISEVALLEY_03

Bikini from Asos (sold out)

MARIEWOLLA_PARADISEVALLEY_01

MARIEWOLLA_PARADISEVALLEY_02

MARIEWOLLA_PARADISEVALLEY_06

MARIEWOLLA_PARADISEVALLEY_05

From yesterdays hike to Paradise Valley

I skrivende stund sitter jeg litt i ørska ved poolen og oppdaterer dere. I går gikk turen til en bortgjemt badeplass et lite stykke utenfor Agadir. Gåturen var nokså lang og jeg hadde allerede kjent litt på en sår hals. Vel tilbake på surfecampen traff feberen inn og jeg ble nødt til å gå og legge meg med en gang. Tre paracet og tolv timer søvn senere våknet jeg opp og heldigvis var feberen borte. Så typisk å bli syk nå! Halsen er fortsatt sår og kroppen er redusert, men jeg nekter å la det hindre meg fra dagens surf. Etterpå skal vi avgårde til det berømte markedet i Agadir, og jeg krysser fingrene for at jeg er i form til å dra og at jeg finner mange fine skatter som kan bli med meg hjem. Håper dere er friskere og raskere enn meg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *