SEQUIN SWEATER WEATHER

MARIEWOLLA_SEQUINWEATHER_02

Hallo lørdag,

Etter bildene å dømme så ser det kanskje ut som jeg har litt av en rølpehelg foran meg, men tro det eller ei så har jeg fortsatt fri fra fylla. Jeg hadde behovet for å ta meg en liten pause – ihvertfall når jeg vet hvor mange julebord som venter på meg i måneden som kommer. Det kan høres ut som jeg til vanlig er ute og fester hver helg, men det er jeg ikke altså. For min del handler det om de høye forventningene man har til en kveld ute på byen sammen med venner. Flere timer ut i det så sitter du plutselig der helt alene og knasker pommes frites på maccern, med et frastjålet kamera og en knust iphone-skjerm og lurer på hva det har blitt av deg i dette livet.

MARIEWOLLA_SEQUINWEATHER_01

Denne helgen skal jeg derfor bare ligge på sofaen, kose med Bella, og spise meg mett på taco og brødskiver med julesylte (ikke begge deler samtidig naturligvis). Who’s with me? Tenk at det er første søndag i advent allerede i morgen! Tiden flyr så altfor fort nå om dagen. Hjelp. I går kjøpte jeg forresten min første julegave, og det er muligens den beste gaven jeg noen gang kommer til å gi. Jeg har alltid elsket å legge mye tanke i julegavene mine, og jeg elsker å glede andre. Herregud, som jeg gleder meg til å avsløre hva gaven er! *kiler i magen* Har dere begynt på julegavene enda?

MARIEWOLLA_SEQUINWEATHER_03

MARIEWOLLA_SEQUINWEATHER_04

English translation

/ It might look like I’m ready to party my ass off this weekend, but I’m staying sober this saturday as well. I just need a break from it all. I’m tired of having big expectations to a night out with friends – where I usually end up feeling really dissapointed. This weekend I’m just gonna lay on my couch, cuddle up with Bella and eat tacos. Who’s with me? I can’t believe that we’re getting so close to christmas already. Time really runs way too fast. Yesterday I bought my first present, and it might be the best gift I could ever give. I just love making my loved ones happy! Have you started with your presents yet?

VIXEN BLOG AWARDS: STEM PÅ MEG, HER!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *