SHARE YOUR SEXY

Annonse

MARIEWOLLA_CKZALANDO_SHAREYOURSEXY_03

Hva er sexy for meg?

Å danse rundt inne i behagelig undertøy, kjenne varmen fra et par tøfler og en rykende kopp med te når været på utsiden står på som verst. En peis som knitrer, og den velkjente lukten av jul. Mandarinskall på bordet, pepperkakesmuler i fanget og pinnekjøtt i kjelen. Sexy er latteren din, smilet ditt og det fine kysset du legger igjen på munnen min når du skal tidlig avgårde. All kjærligheten du viser meg, og suget som herjer i magen min når du ser meg dypt inn i øynene. Øyeblikkene jeg deler sammen med min beste venn. De gangene vi ler så hardt at vi kan kjenne magemusklene bli såre.

MARIEWOLLA_CKZALANDO_SHAREYOURSEXY_05

Selvtillit er sexy. Det å lære og elske seg selv for den personen man er – uten å ha tanke for hva andre måtte mene om deg. Hardtarbeidene mennesker som bevarer ydmykheten igjennom den største suksess. Og evnen til å føle kjærlighet for de aller minste ting. Alt fra den første buketten med pioner du kjøper når våren banker på døren – til fjerne minner i barndommen da du smurte hendene dine inn med lim bare for å kunne dra det av igjen. Å føle takknemlighet for de små ting gjør meg lykkelig.

MARIEWOLLA_CKZALANDO_SHAREYOURSEXY_02

MARIEWOLLA_CKZALANDO_SHAREYOURSEXY_07

Hva betyr sexy for deg?

I forbindelse med deres nye kampanje #Shareyoursexy ble jeg spurt av Zalando og Calvin Klein Underwear om jeg kunne svare på dette spørsmålet. Jeg synes denne kampanjen er fantastisk, og jeg elsker at fokuset ligger på ting i livet som betyr mye for deg – uten at det behøver å være noe seksuelt. Jeg er alt for å elske de små ting i hverdagen og nyte fine stunder sammen med de jeg har glad i. Så jeg er veldig nysgjerrig! Hva betyr sexy for dere? Dette er ingen konkurranse, men jeg hadde blitt veldig glad dersom dere hadde delt deres tanker med meg i kommentarfeltet. Jeg vil også tipse dere om å ta sexfaktortesten som ligger ute på kampanjesiden. Den finner du, her.

MARIEWOLLA_CKZALANDO_SHAREYOURSEXY_04

VIXEN BLOG AWARDS: Stem på meg, her!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *