Sunny day in Paris

_MG_2005

Vi startet opp dagen med en stor og deilig frokost på denne koselige bistroen som ligger like ved Garde l’Est. Her bestilte jeg en croque madame, en av de bedre jeg har smakt faktisk, og ferskpresset appelsinjuice. Når man skal gå rundt hele dagen i Paris er det veldig deilig og starte opp med mye mat. Spesielt etter at man har reist lenge. Vi fløy med Ryanair denne gangen fordi vi fikk mer ut av tiden i Paris. Eneste ulempen er at det er en smule slitsomt å måtte reise hjemmefra midt på natten.

_MG_2004

Etter frokost gikk turen videre med metroen til Trocaderó. Vi kjøpte fem-dagers-pass med metroen da det er både rimlig og veldig enkelt å komme seg rundt med metroen i Paris. Paris er en veldig stor by, men for hvert femte minutt du går kommer du til en metro-stasjon. Metrokartet er også veldig lett å forstå seg på etter kun et par turer. Plassen ved Trocaderó er der du får best utsikt til Eiffeltårnet.

_MG_2025-horz

Haha, fikk med et par i bakgrunnen der 😉

_MG_2162_02

Tenk at jeg har vært sammen med denne fantastiske gutten i et år allerede. Jeg føler meg så vanvittig heldig, og jeg klarer ikke slutte og smile. Han gjør meg så lykkelig!

_MG_2178

Etter at vi hadde tatt alle de standard turistbildene ved Trocaderó gikk vi videre og møtte på en søt liten karusell. Paris er full av idylliske karuseller lik denne – spesielt ved turistområdene.

_MG_2229

_MG_2221-horz

_MG_2230

Det skal ikke så mye til for å bli sliten i en så stor og folkefylt by. Vi fant oss et telt hvor de solgte belgiske vafler med nutella som vi tok med oss til elvekanten for å ta oss en hvilepause. Åh, ingenting som smaker bedre!

_MG_2246

_MG_2249

_MG_2253

Håper alle har kost seg hjemme i Norge. Jeg har vært ganske opptatt de siste dagene med å suge opp Paris som ligger så nær hjertet mitt. Ingenting som føles bedre enn å dele byen med en du elsker. Jeg kommer til å skrive en liten guide til Paris så fort jeg får tid! Nå må jeg fly videre. Ciao my loves ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *