New hair by Karlsson Barlindhaug

_MG_1420

kb_tekst

_MG_1404

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri i hele mitt liv hatt et så fantastisk hår! Jeg har gått rundt og tatt på håret mitt siden i går (det rimte, hehe).  Da hadde jeg nemlig en time med det fantastiske teamet hos Karlsson Barlindhaug hvor de gjorde en total makeover på håret mitt. De begynte med å gi håret mitt en mer naturlig blond farge, slik at jeg kunne få mer spill i det. Fargen er faktisk det jeg ble mest fornøyd med! Etterpå satte de på tape-extensions for å gi det mer lengde. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Jeg ville gjerne ha en litt mørkere blondfarge enn den jeg hadde fra før av, men allikevel beholde flere lyse partier i håret mitt. Dyktige Renate brukte hele tre timer på å legge striper i forskjellige nyanser over hele håret mitt, og bare se så grundig hun har vært! Fargen synes best på de første bildene som er tatt ute (bildene som er tatt inne i salongen ble dessverre litt for gule).

Jeg er en av de som tidligere har slitt med frisørskrekk etter mange dårlige erfaringer. Jeg har opplevd store flekker i håret, dårlig service og jeg har faktisk måttet føne håret selv (!!) fordi frisørene ikke har hatt tid til meg. Nå derimot ble jeg tatt utrolig godt vare på, og det gode resultatet er fordi de tok seg god tid til å høre på hvordan jeg faktisk ville ha håret mitt.

_MG_1287_02-horz_tekst

_MG_1363

_MG_1282_02-horz_

_MG_1327

_MG_1361

_MG_1406

Etter stripingen var det Kristine som satte i extensions på meg. Hun satte sammen en fin blanding i forskjellige blondtoner så det skulle gli naturlig inn i håret mitt. Håret er av veldig god kvalitet, og festene synes ikke i det hele tatt. Med tiden kommer jeg til å skrive et eget innlegg om tape-extensions når jeg lærer meg litt mer om hvordan man skal behandle det i hverdagen.

For timebestilling kan dere gå inn på Karlsson Barlindhaugs hjemmesider her! Om dere er interessert i extensions, så er det Kristine og Renate dere bestiller hos.

Ble ikke håret fint? ♥

I samarbeid med Karlsson Barlindhaug (sponset behandling)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *