White holes

_MG_1754-horz_l
_MG_1822_MG_1822_bw_MG_1844_MG_1876_MG_1988_MG_1969
whiteholes_brands

Hei alle fine folk! Over helgen har jeg kost meg noe inni granskævven mye ute i det fine været. EHH?! Jeg er ihvertfall evig takknemlig for at jeg fikk tak i den fine hvite jakken min på salg, for nå er det jo plutselig blitt bikkjekaldt! Hallo værguder – hva skjedde? Jeg vil ha sommer NÅ!!

Ellers har jeg siden frisørbesøket på torsdag forsøkt å finne ut litt hvordan jeg skal style meg på håret. Hvem hadde trodd at langt hår trengte så mye arbeid? I all min naivitet trodde jeg at jeg våknet opp med Hollywood-hår hver morgen, men der tok jeg pinlig feil gitt. Etter å ha gitt opp 38 mm-krølltangen min (som dere ser jeg har totalt feilet med på bildene over), så bestemte jeg meg for å heller lære meg å krølle med rettetang. Etter mye frustrasjon og tid klarte jeg det ENDELIG i går. Nok en gang må jeg bare understreke hvor interessante dagene mine er.

Men dere! I morgen reiser jeg endelig til elskede Paris igjen! Ååh, som jeg gleder meg! Vi skal være der i fem dager og jeg tar selvfølgelig med meg den bipolare pcn min og kameraet mitt. Så da er det bare å følge med! Pakkingen har jeg ikke begynt på engang (!!!) og vippene må fylles på. Men GUD dette blir så bra!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *