Uken som gikk

Denne uken har jeg vært 95 % kontorrotte (dvs. at jeg egentlig ikke har gjort så mye annet enn å sitte på kontoret), men på mandag tok jeg meg en kjapp tur innom Zara for å se etter noe til julebordene som begynner å fylle seg opp i kalenderen min.

Jeg fant blant annet dette paljettskjørtet (som endte opp med å ikke bli med meg hjem likevel), men jeg kjøpte en veldig fancy paljettbukse som jeg gleder meg til å ta i bruk.

Et annet nytt innkjøp jeg gjorde denne uken var disse snasne skoene (også fra Zara). Jeg har sett lenge etter et par chunky boots som jeg kan møte vinteren i, og disse er alt jeg har lett etter.

På fredag var jeg en tur innom HAY i Bogstadveien for å plukke noen skjell jeg har ønsket meg. Se så fine da (dør litt innvendig)! En av fordelene med å ha en venninne som jobber for HAY er at jeg selvfølgelig blir introdusert for mange av nyhetene før resten av verden har fått det med seg. (Ikke en fordel for lommeboken min selvfølgelig).

HAR DERE SETT NOE SÅ VAKKERT? Jeg endte selvfølgelig opp med å kjøpe alle sammen. Det er flere av dere som har spurt meg hvor man får tak i disse på nett, men dessverre er dette foreløpig kun retail-produkter. Det vil si at de kun selges i butikk – så da er det førstemann til mølla! Jeg kommer til å bruke disse til smykker, og til dekor på badet og ellers hjemme hos meg.

Okei, så jeg vet jeg virker som verdens mest materialistiske menneske (siden hele dette innlegget består av ting jeg har kjøpt eller har lyst til å kjøpe), men til mitt forsvar så er det en teit taktikk for å takle dette deprimerende november-mørket. Her er et teppe som jeg ønsker meg fra HAY. Jeg er faktisk skikkelig kresen på tepper, men dette er helt perfekt – og jeg er sikker på at det hadde gjort meg lykkelig i en hel uke.

En av mine absolutte favorittmasker for å forebygge (og roe ned) akne-utbrudd er «Sebum Clearing Mask» fra Dermalogica. Denne bruker jeg religiøst minst én gang i uken. Den virker veldig avkjølende på vonde/irriterte utbrudd de 15 minuttene masken ligger på, og ingrediensene er også med på å trekke ut talg fra tilstoppede porer – som igjen er med på å forebygge nye utbrudd. Anbefales på det varmeste!

Og når vi først er inne på hudpleie; på torsdag var jeg innom Kiehls på Glasmagasinet for å få en tilpasset hudpleierutine. Dette er første gang jeg tester merket, og jeg gleder meg veldig til å teste ut produktene i tiden fremover. Et veldig stort pluss er at butikken har små pakker med testere for hvert eneste produkt i sortimentet. Jeg synes det er fantastisk at man kan teste produktet hjemme først før man kjøper hele produktet. Hud er jo så individuelt, og det er så kjipt å sitte igjen med et helt produkt man ikke kan bruke.

Her ser dere noen av produktene jeg skal teste ut i tiden fremover. Blue Herbal er serien fra Kiehls som er utviklet for akne-hud (det er de blå produktene dere ser på dette bildet). Har dere noen erfaringer med denne serien?

Første favoritt ble fort denne fuktighetssprayen som luktet helt sjukt digg. Jeg er en sucker for alle små, digge produkter man kan ha med seg på reise!

Favoritt nummer to er denne fuktighetskremen som er stappet med glødende pigmenter! BLIR LIKSOM IKKE BEDRE ENN DET. Jeg elsker å legge til ekstra glød under sminken, og denne kommer til å henge med meg på julebord neste helg.

En annen greie jeg har gjort mye denne uken er å kjøpe pokébowls fra Pacific Poké (som ligger på Bislett). I sommer kjøpte jeg mat derfra hele tiden – helt til jeg ble gjenkjent av de svenske pojkene som jobber der. Derfor sluttet jeg å gå dit like ofte (takler ikke skammen jeg føler på når folk på take-away sjappene kjenner meg igjen), men nå har jeg altså brutt streiken og er tilbake på pokèbowl-kjøret igjen. Send hjelp.

Fredag kveld var jeg på et butikkevent med Dr. Martens. Dette er et av mine favorittmerker i hele verden, og jeg begynner å bli fysen på et nytt par som jeg kan gå inn i vinter. Her drikker jeg øl og poserer med min nye hettegenser. Denne genseren har faktisk gitt meg glede i litt over tre dager nå.

(Og helt til slutt er et bilde av fredagens festveske sammen med noen kule illustrasjoner)

Sånn! Det var altså et lite innblikk i hvordan uken min har vært. Jeg har som sagt vært kontorrotte hele uken, men prøver hele tiden å bli litt mindre kontorrotte – og litt mer influencer. Jeg prøver også å takle dette november-mørket ved å kjøpe meg fine ting, så for lommebokens del (og humøret), så kan sola gjerne komme tilbake snart. I Oslo har de endelig begynt å henge opp julelys, og jeg kjenner at det sakte, men sikkert begynner å lukte julestemning. Har dere hatt en fin uke?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *