Ganske lenge siden sist egentlig


153 dager for å være nøyaktig. «Hvor ble det av Marie?» har du kanskje lurt på. Og tro meg; det har jeg lurt på også. Etter mye grubling frem og tilbake har jeg konkludert med at det er flere årsaker til at jeg har vært så fraværende på sosiale medier (sammenliknet med hvor aktiv jeg var før). Her er det noen av dem:

1. Jeg blir motivert til å jobbe med det jeg har rett foran meg. 
Jeg er nemlig typen som har vanskeligheter med å jobbe mot langsiktige mål, og jeg blir lettere motivert til å ta tak i de utfordringene som ligger rett foran nesen min. Bloggen var lenge en sånn greie for meg, men etter at jeg begynte å jobbe for Det Nye og Egmont (og fikk nye utfordringer i denne jobben) gikk det etterhvert utover motivasjonen for å lage innhold på mine egne kanaler.

2. Jeg har forandret meg.
Mye av grunnen til at motivasjonen min har skiftet er fordi jeg har forandret meg (noe jeg er sikker på at dere har gjort også). Et perfekt liv på sosiale medier er ikke lenger noe jeg kan stå for. Jeg vil fortsatt inspirere med visuelle ting som klær, dritbra skjønnhetsprodukter og fine bilder, men jeg vil også lage innhold som inspirerer på andre måter, og som kan være med på å gjøre en forskjell. Jeg vil gi dere et ærlig innblikk i min hverdag og utfordringene jeg møter på underveis.

3. Hva skjedde meg blogging slik det en gang var?
Annonse her og annonse der, clickbait, perfekte bilder, dyre klær, fine biler, spons og fillers i leppene. Hva skjedde med blogging slik det en gang var? Jeg skjønner at det å være influencer har blitt big business, men jeg savner å se genuint inspirerende innhold på sosiale medier. Det virker som om de fleste lager innhold ene og alene for å tjene penger? Jada, jeg tjener også penger på å være influencer, men det er faktisk ikke pengene som motiverer meg lenger. Jeg vil lage kult innhold som folk liker og som faktisk inspirerer. Så enkelt som det!

For å oppsummere tankene mine, så er det motivasjonen min som har forandret seg siden sist dere hørte fra meg. Jeg er ikke like opptatt av å male et perfekt bilde på sosiale medier lenger. Fremover vil jeg derfor fylle denne bloggen med et råere innblikk fra hverdagen min, og dere kommer sikkert til å se mer bilder fra mobilen her inne – og ikke bare fra det svindyre speilreflekskameraet mitt som tar dritperfekte bilder (slik dere er vant med).

I skrivende stund sitter jeg med kaffekoppen i hånden og håper at koffeinet snart forteller kroppen min at det fortsatt er dagen (og ikke sent på kvelden slik vintermørket tilsier). Jeg har fått meg ny jobb, men den er ikke helt slik jeg hadde sett for meg (kan fortelle dere mer om dette senere). Uansett så skal jeg straks dra innover på kontoret for å ta meg en aldri så liten jobbe-søndag. Denne dama gir seg aldri.

Kaffekoppen er fra HAY forresten. Buksene er fra Zara og dynetrekket er fra H&M Home. 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *