Strømpebukse-åpenbaringen

Hadde noen fortalt meg for ett år tilbake at jeg skulle bli glad i strømpebukser, så hadde jeg ledd meg i hjel. Strømpebukser har alltid gitt meg flashbacks til da mamma hadde ansvaret for festantrekkene mine. Hun pakket bena mine inn i nylon, tredde en fluffy julekjole på barnekroppen og satte meg ved middagsbordet. I tillegg til dårlige barndomsminner, så er jeg alltid i fornektelse når vinteren kommer. Jeg nekter å gi slipp på friheten ved å kunne sprade rundt med helt bare ben – og av samme grunn bruker jeg også sneakers og ankelsokker midt på den kaldeste vinteren.

Men nå har jeg altså fått en åpenbaring! Strømpebukser er kanskje ikke så barnslig likevel. Faktisk så er strømpebukser helt topp! Jeg kan gå med skjørt hele vinteren og piffe opp antrekkene mine med strømpebuksene som har det lille ekstra!

Dette er forøvrig historiens mest upraktiske strømper. Jeg skraper bort i alle jeg møter på, og det skal nok ikke mer enn et (og et halvt) julebord til før disse går i søpla. Men bare se så fine de er da! Perfekte til en enkel festkjole eller når jeg vil imponere litt ekstra til hverdags. Nå slo det meg at jeg har skrevet et helt innlegg om strømpebukser, så jeg tror det er på tide å avslutte dette innlegget. Jeg er dessuten forsinket som alltid. I kveld skal jeg på enda en familiemiddag og spise meg tjukk og god. Akkurat sånn julen skal være!

Strømper fra ZARA. Utsolgt på nett, men jeg fant noen liknende HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *