Mitt andre hjem

Det slo meg nå nylig at jeg sjelden tar dere med i kulissene på jobben min. Og det er egentlig… veldig rart? På mange måter har kontoret blitt som mitt andre hjem (hvis det ikke er for deprimerende å innrømme). Jeg er her stort sett ni timer hver dag, og det eneste som gjør at jeg ikke kan kalle dette for hjemmet mitt er at jeg ikke sover her. Det har i hvert fall ikke skjedd enda, men dere skal ikke se bort i fra at det skjer snart.

I dag startet jeg arbeidsdagen min med å spille inn en video nede i studioet. Resten av tiden i dag har blitt brukt til å klippe sammen materialet. Jeg er hovedsakelig en blogger og leverer innhold digitalt for De Nye (og Det Nye), men mye av tiden min går også til videoproduksjon for de kommersielle samarbeidspartnerne vi jobber med. De fleste videoene dere ser av oss på sosiale medier er det jeg og de andre profilene som har produsert, regissert og ferdigstilt. Det er rart å tenke på at jeg for et år tilbake ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle klippe sammen en video, og nå har det blitt en så stor del av min hverdag. Jeg har lært utrolig mye det siste året, og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Jeg elsker virkelig jobben min!

Her ser dere halvparten av dagens antrekk – pluss en paljettkjole. Vi hadde julebord-tema på sminkevideoen vi spilte inn i dag, og ettersom vi kutter utsnittet ved overkroppen, så ble dette antrekket på meg i dag, haha. Bare sånn hvis noen av dere lurte på om jeg hadde kledd på meg i blinde… Selv om jeg er arbeidsnarkoman, så synes jeg det er viktig å ta seg gode pauser mellom slagene, så nå skal jeg straks pakke sammen og komme meg hjemover til et velfortjent glass med rødvin og den deilige sengen min. Hva har dere gjort i dag?

Antrekk: Ehm, alt (bortsett fra bootsene) er fra Zara. Lol.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *