Julegavetips: til henne

Reklame

Den perfekte gaven til frøkna som alltid er sent ute

.. «Hvor er du? Vi begynner å spise snart!» Søren. Sent ute til julebordet. Jeg drar på meg kveldens antrekk og ser meg i speilet. Jeg har på meg en perfekt partykjole med stropper. Så løfter jeg opp armene og titter under. Hjelp! Der har ikke barberhøvelen min vært på en stund. Jeg rekker jo ikke å shave meg under armene nå!

Hvis du kjenner noen som meg, som alltid er sent ute, så kan jeg garantere at Veet Beauty Styler passer perfekt som en gave under juletreet. Jeg har brukt produktet i noen måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatet den gir. Når jeg har god tid i dusjen bruker jeg vanligvis den gode gammeldagse barberhøvelen, men beautystyleren er perfekt de gangene jeg bare har 5 minutter på meg før jeg må løpe ut av døren!

Hva er Veet Beauty Styler?

Veet Beauty Styler er et alt-i-ett hårfjernings-verktøy som passer perfekt å ha med seg når man er på farten. Den både trimmer, barberer og justerer i tillegg til at den er godt egnet til sensitive kroppdeler som ansikt, under armene og ved bikinilinjen. Veet Beauty Styler får du kjøpt hos Vita, HER. Du kan også lese mer om produktet på Veet sin hjemmeside, HER.

#veet #beautifulprecision #beautystyler

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *