LYKKERUS

mariewolla_barcelonahotel_01

Forandring er en merkelig ting. I enkelte situasjoner er forandring det verste som kan skje deg. Du har full kontroll på hverdagen din, og plutselig er du nødt til å snu om på alle rutinene dine. Den virkeligheten du var så tilfreds med tar en annen retning – og det er ingenting du kan gjøre for å hindre det. Det føles ufattelig urettferdig, og du spør deg selv; hva har jeg gjort for å fortjene dette? Men forandring kan også være det motsatte. Forandring kan være bra. Jævlig bra. Akkurat slik er hverdagen min nå. Den er i full forandring – og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Jeg våkner klokken seks hver morgen, og B-mennesket i meg gjør ikke engang et forsøk på å klage. Jeg er fylt med en inspirasjon der ideer flyter fritt omkring, og det er ingen tegn på at kilden vil ta slutt med det første. Og spørsmålet er fortsatt det samme; hva har jeg gjort for å fortjene dette?

mariewolla_barcelonahotel_02

Å gjøre noe du elsker. Det er det noe jeg har tenkt mye på i det siste. Å leve i et samfunn der alle forteller deg hva som er riktig og galt, kan det ofte være vanskelig å se hva man selv vil. Jeg har kommet frem til at jeg har fire lidenskaper her i livet; fotografi, musikk, mote og mennesker. Dersom noen hadde fortalt meg for noen år tilbake at jeg skulle få muligheten til å jobbe med alle disse fire lidenskapene hadde jeg ikke trodd dem. Jeg vet ikke hvordan fremtiden min ser ut, men jeg vet at det jeg gjør akkurat nå gjør meg veldig lykkelig.

mariewolla_barcelonahotel_03

I dag er det 12 dager til jeg kan fortelle dere hva jeg har jobbet med den siste tiden. Jeg har fortsatt dårlig samvittighet for at aktiviteten her inne har vært dårlig de siste månedene. Jeg har hatt et behov for å trekke meg litt unna den boblen som har vært livet mitt så lenge nå. Det er så mye som gjør meg forvirret. Det er så mye som gjør meg blind på meg selv – og mine egne drømmer. Jeg vil ikke gi løfter jeg ikke kan holde, men denne gangen kan jeg love dere at i tiden som kommer – vil mye bli annerledes. Jeg håper dere at dere vil fortsette å henge med meg, og at dere finner inspirasjon i det jeg deler med dere her inne. Jeg har et ønske om å skape. Jeg har et ønske om å formidle. Sender dere masse kjærlighet enn så lenge.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *