En fest her, en fest der

I dag våknet jeg opp til dette i kamerarullen:

Man blir liksom ikke mer influencer enn det. Hvem har fotoshoot hjemme på soverommet når de kommer hjem fra fest midt på natta? Takk for meg.

I vesken min fant jeg en drøss med bilder fra fotobaren i går (jeg er forresten alltid den som tar på meg det styggeste tilbehøret) og en kvittering fra mækkern. En medium dobbel cheeseburger-meny, cola zero og en six pack chicken nuggets med sweet and sour saus – som fikk bli med hjem til sengen min.

I går var jeg på julebord med den nye jobben. Vi spiste en deilig fire-retters middag på restaurant Einer, drakk en del vin og aperol før vi gikk amok i fotobaren. Hodepinen kjennes i dag (for å si det mildt).

Men huden derimot… jeg har ikke ord! I dag våknet jeg nemlig opp med superfresh hud. Etter fylla? Går det faktisk an? Denne kremen har jeg hatt liggende på vent i noen uker, og i går kveld så jeg endelig min anledning til å teste den. Denne kremen gjør huden glødende og myk. Det er egentlig en enzym-peel med AHA-syre (alle med akne hud – enzym-peelinger er for for dere!), men man trenger ikke å vaske den vekk. Denne tok jeg derfor på før jeg la sminken i går kveld, og mens jeg var på julebordet så jobbet denne kremen med huden min samtidig. Anbefales på det varmeste!

Nå skal jeg slappe av litt, jobbe og så skal jeg avgårde på sushi-middag med Rune og Maren etterpå før vi skal videre i en bursdag. Det er ikke hver helg jeg har en to-dagers, så paraceten går ned på høykant!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *