Bonus-søndag og et stappa klesskap

«Du har snart brukt opp all diskplassen på datamaskinen din. Vennligst frigjør plass ved å slette filer du ikke bruker lenger». Denne meldingen dukker opp hver gang jeg åpner macen min, og jeg er sikker på at garderobeskapet mitt ville sagt noe liknende dersom det hadde hatt muligheten. Jeg liker ikke å innrømme det, men den siste tiden har jeg blitt ekspert på å presse klærne mine inn i skuffer som egentlig ikke har mer plass (jeg er forresten også sykt flink til å dytte ting inn i stappa kofferter). Systemet jeg en gang hadde i det digre skapet mitt er for lengst historie, men da jeg våknet i dag hadde jeg fått nok! Derfor bestemte jeg meg for å bruke bonus-søndagen min til noe fornuftig, så etter å ha slukt en digg frokost satte jeg i gang med full detox av garderoben min.

«Hvorfor har jeg så mange klær?» var den første tanken som slo meg. Vanligvis rullerer jeg mellom syv basisplagg i hverdagen som jeg kombinerer med noen trendplagg jeg kjøper inn her og der. Jeg var faktisk ikke klar over at jeg eier mange plagg som fortsatt har prislappen på, og som jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg kjøpte til å begynne med. I dag fikk jeg i hvert fall renset ut en hel del av disse plaggene, og selv om det fortsatt er en del igjen, så har jeg allerede frigjort minst tre skuffer med klær jeg ikke bruker. Digg! Fremover kommer jeg til å være mye mer bevisst på innkjøpene mine. Jeg skal være strengere med meg selv, og prioritere innkjøp av klassiske plagg som jeg vet holder lenger i garderoben enn kun én sesong, og som jeg kan kombinere til mer i basis-garderoben min. Et lite tips fra meg er å velge plagg som kler kroppsfasongen din, for mange av plaggene jeg renser ut er som regel plagg jeg har hatt inderlig lyst til å bruke, men som jeg aldri har brukt – rett og slett fordi de ikke kler meg. Noen som kjenner seg igjen, eller?

Etter en lang dag med opprydning skal jeg ta meg en velfortjent pause foran dagens episoder av både Westworld og Killing Eve. Jeg må kjappe meg å se dem før typen min kommer på besøk, for han leser til eksamen nå om dagen, og har selvfølgelig ikke rukket å se like mye som meg (hehe). Håper dere har hatt en super mandag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *