En bedre søndag

Tittei! Her kommer et lite livstegn fra en veldig glad og fornøyd Marie. Jeg smiler nemlig fra øre til øre om dagen! Det har ikke skjedd noe spesielt annet enn at været er så latterlig deilig nå. Da solen fylte hovedstaden tidligere denne uken våknet endelig byen til live igjen etter en lang vinterdvale, og da kilte det greit i tissen på dette bymennesket. Jeg angrer virkelig ikke et sekund på at jeg bestemte meg for å flytte til Oslo. Det gir meg så mye energi å kunne gå ut av døren og møte livet som myldrer i gatene. Note to self: bo i byen resten av livet!

Ellers så har søndagen min vært veldig fin. Jeg våknet opp etter en lang sovemorgen med kjæresten min ved min side. Han disket opp en skikkelig helgefrokost (med ekstra bacon til meg selvfølgelig) før vi kjøpte oss en kaffe og is hver som vi koste oss med ute i solen. I går var vi forresten på kino og så «The shape of water». Jeg er veldig kresen på filmer, men denne elsket jeg. Perfekt miks av fin og rar. Anbefales!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *