En aldri så liten make-over!

Herreguuuuud, jeg er så sjukt lykkelig nå!

Dere ser kanskje at bloggen har fått en skikkelig make-over i dag? Jeg har lengtet etter et ordentlig design som representerer det innholdet jeg står for (les: alt som er visuelt fint og sånn), og endelig har jeg fått det på plass slik jeg alltid har drømt om. Ble det ikke lekkert? Jeg er helt forelska, jeg. Ikke nok med det, men jeg har også opprettet et eget .com-domene til mine utenlandske følgere. Jeg får veldig dårlig samvittighet når jeg ser at det er flere som titter innom her som ikke skjønner et ord norsk, men samtidig synes jeg det er for rotete å legge ved oversettelse ved siden av de norske tekstene mine. Derfor kommer alle oversettelser til å ligge på en egen blogg fra nå av, den finner du HER.  Nå skal jeg spise litt velfortjent sushi og ligge i armkroken til kjæresten før jeg tar meg en tidlig kveld. Vi snakkes!

PS: for å legge igjen en kommentar på det nye designet må dere klikke dere inn via «kommentarboblen» øverst i innleggene – hehe.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *