Frokost i koppen

Et lite tips til helgefrokosten

God helg dere! Har dere hatt en bra uke? Jeg ville bare titte innom her for å tipse dere om en rask og enkel oppskrift som jeg har fått helt dilla på den siste tiden. Alt du trenger er litt brød i bunnen av koppen toppet med favorittingrediensene dine. Hell over vispet egg og melk. Varm den i 1 ½ minutt i mikrobølgeovnen og vips, så har du en rask og superdigg frokost som du kan nyte rett ut av koppen! Håper dere får en fin helg!

Vegetar: revet brød, vispet egg og melk med revet ost, tomat og spinatblader
Ost og skinke: revet brød, vispet egg og melk med revet ost og skinkebiter
Eple og kanel: revet brød, vispet egg og melk med en teskje kanel og eplebiter
Smak til med salt + pepper (med unntak av eple og kanel-varianten, her kan du helle over litt sirup!)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei! Hva slags hudsminke bruker du? Min founation + pudder blir bare stygg og kakete. Jeg sliter med kviser selv men har ikke funnet en som dekker og ser fin ut. Hadde vært til stor hjelp med svar fra deg!!!

 • Hei,

  jeg så nettopp videoen din på Facebook hvor du tar av sminken. Utrolig tøft av deg.

  Jeg har også brukt diane, antibitoka og isotretinoin for kviser. Fullførte isotretinoin i August. Har ikke hatt en kvise siden helt til jeg prøvde Cerazette nå i julen. Er tilbake på Mercilon som jeg brukte mot slutten av isotretinoin og frem til jul, før det brukte jeg yasmin. Har fått litt kviser igjen, ikke mye men litt rundt haken, pannen og ryggen/nakken. Tror du det vil stabilisere seg av din erfaring? Forstod det som at du har brukt diane ETTER isotretinoin og ikke før?.. Isotretinoin skulle jo liksom løse problemet, og jeg vet at det er cerazette som trigget utbruddene, men jeg er så redd for at det ikke skal gå over og at jeg må tilbake på isotretinoin..

  Hilsen Camilla

  • Hei Camilla 🙂

   Tusen takk! Jeg hadde prøvd de fleste antibiotika-kurer før jeg begynte på min isotretinoin-kur, og ingen av disse fungerte på min hud. Det var kun isotretinoin som fjernet kvisene mine, men dessverre hadde jeg ikke mye erfaring med hvilke p-piller som kunne trigge problemet frem igjen. Det er jo slik at enkelte p-piller har et «rykte» på seg å være mer kvisefremkallende på de brukerne som sliter med høy talgproduksjon.

   Jeg gikk da altså på Microgynon en kort stund etter endt isotretinoin-kur, og dette førte til hissige kviseutbrudd. Etter dette byttet jeg raskt over til Diane, og jeg gikk på disse helt til september i fjor. Huden min har vært helt fin de siste årene, og jeg har ikke hatt noe særlig utbrudd. Da Diane gikk ut av kroppen derimot kom alle problemene tilbake (med unntak av rygg og bryst, slik jeg slet med før isotretinoin) og det er dette utbruddet som synes på videoen min. Nå vurderer jeg sterkt å begynne på en ny iso-kur for å bli kvitt utbruddene jeg sliter med nå. Legen min mente at det kunne ha vært for tidlig for meg å gå på en iso-kur i så ung alder (17 år), for det var da mye større sjanse for at kvisene kunne komme tilbake. Man har større sjanse for å bli kvitt problemet hvis man tar en kur i voksen alder.

   Igjen – jeg er ingen lege, så det er helt umulig for meg å si hva som hjelper for huden din. Med tanke på at du allerede har gått på isotretinoin, vil jeg anta at du har vært mye i kontakt med hudlege, så forhør deg med denne legen om hvordan du skal forholde deg til problemene dine videre. P-piller kan jo ha mye å si for talgproduksjonen, så jeg ville forhørt meg om hvilken p-pille som er mest nøytral.

   Dersom huden din ikke blir noe bedre etterhvert må man jo kanskje forholde seg til å ta en iso-kur til, slik som jeg vurderer nå. Min erfaring er at p-pillene jeg gikk på rett etter kuren (Microgynon) ødela litt for meg, men samtidig sier mange at effekten av iso kun varer i noen år.

   Klem!

 • Hei! 🙂
  Jeg er en jente som følger deg på youtube og så derfor nettopp videoen din om huden din. Jeg pleier ikke å kommentere på blogger, men det var noe ved den videoen som stakk litt ekstra i meg. Jeg har selv slitt med kviser i mange år og derav dårlig selvtillit. Prøvde alt mulig av kremer og piller, men det var ikke før jeg ble satt på isotretonoin at kvisene ga seg. Ville bare takke og si at det var utrolig sterkt av deg å lage en video om dette problemet. Av erfaring vet jeg hva det gjør med selvbildet og usikkerheten i en selv. Det er så viktig det du sier om at kviser ikke er en «egenbestemt» greie, men at man faktisk ikke kan noe for det. At andre mennesker tror at det faktisk er det, synes jeg er forferdelig skremmende. Så tusen takk! Du sender et viktig budskap for mange, mange, mange unge mennesker! Du virker som en veldig genuin og god person.

  • Hei Pernille!

   Tusen takk for så fine og varme ord <3 Det betyr virkelig mer enn du aner! Så fint å høre at Isotretinoin har fjernet kvisene dine. Jeg gikk selv på en slik kur for noen år tilbake, men kvisene har dessverre kommet tilbake igjen i ansiktet. Det er utrolig skremmende at folk tror at det er noe man er skyld i selv. Det sier ganske mye om hvor forvrengt bilde andre fra utsiden har på problemet.

   Igjen sier jeg tusen takk. Setter så stor pris på det! Håper du får en fin uke <3