HVERDAGSGLEDER

 

MARIEWOLLA_MONDAY_01 kopi

ESSIE ‘BORDAUX’ HERE
ESSIE ‘BACHOLORETTE BASH’ HERE
Adlinks

MARIEWOLLA_MONDAY_02

SMALL JOYS

Vårlige blomster, grønn te og nylakkede negler. Tre små gleder som gjør min mandag bittelitt lysere. I dag tusler jeg rundt i huset, planlegger uken min og hvis jeg klarer å finne styrken i meg venter en etterlengtet økt på mølla etterpå. Prøver alt jeg kan å ignorere posen med ostepopp som ligger pent og frister meg på kjøkkenbenken – haha… Senere i dag kommer min tekniske pappa over for å hjelpe meg med reparering av ringlampen min (fingrene krysset for at det bare er pæra det er noe galt med!). Fy søren det er så typisk at den blir ødelagt så raskt. Jeg forsikrer omtrent alle dyre verdigjenstander jeg eier, fordi jeg vet hvor mye uflaks jeg kan ha med de tingene jeg er mest avhengig av i hverdagen. Hva er deres planer i dag?

_

Fresh flowers, green tea and newly painted nails. Three small joys that makes my Monday a little bit brighter. Today I’m walking around the house, planning my week and, if I can find the motivation within, I need to hit the gym for a long run on the treadmill. Later today my dad is coming over to try and fix my ring light. It’s soooo typical me to destroy my things so quickly. I have insurance on basically everything, because I know how unlucky I am with the things I am most addicted to in my everyday life. What are your plans today?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • En sånn lampe bør kunne forventes å vare i 2 år, om ikke 5, så om du har kjøpt den fra en norsk butikk har du rett på reparasjon/ny. Usikker på om det gjelder kjøp i utenlandske butikker, men du bør definitivt sjekke Forbrukerkjøpsloven 🙂 Den skal dekke de meste ting av verdi, bortsett fra om man ødelegger det selv, selvsagt. 🙂

    • Hei,

      Lampen er kjøpt fra USA, så her gjelder nok ikke de samme reglene vil jeg tro. Dessuten er det vanskeligere med kommunikasjon med butikken den er kjøpt hos. Heldigvis har de sendt meg en ny pære kostnadsfritt, så jeg håper som sagt det er pæren som røyk – og ikke at noe av innmaten i lampen har gått stryken!

      Takk uansett! Skal definitivt sjekke opp hvilke rettigheter jeg har dersom det skal være selve lampen som er ødelagt 🙂

      Klem!