S’IL VOUS PLAÎT

 

MARIEWOLLA_LECOQ_04

MARIEWOLLA_LECOQ_01

MARIEWOLLA_LECOQ_02

MARIEWOLLA_LECOQ_03

LE COQ
2 Place du Trocadéro et du 11 Novembre
_

En koselig kafé, god mat og varm sol i ansiktet. Sånn omtrent alt du trenger for å være lykkelig. I dag rørte vi oss på utsiden av hotellet vårt og fant en liten perle av en bistro rett rundt hjørnet fra der vi bor. Med french fries og croque monsieur på tallerkenen skal det lite til for at du hører meg klage! Jeg kan huske at jeg som tenåring hadde en stor drøm om å flytte til Paris. Dette stedet gjør meg så forferdelig lykkelig, og får meg til å sette pris på de aller minste ting. Jeg skjønner ikke hvor denne drømmen ble av, men den har i hvert fall ligget nedstøvet i en skuff i altfor lang tid. Kanskje det er på tide å hente den frem igjen?

_

A cozy café, good food and warmth from the sun in my face. Basically everything you need in order to be happy. Today we moved out of the hotel and found a pearl of a bistro right around the corner from where we live. With french fries and croque monsieur on my plate, you can’t really hear me complaining. I can remember a dream I had as a teenager wishing I could move to Paris. This place makes my heart warm, and it makes me appreciate the smallest of things. I don’t really know what happened to this dream, but it has been dusting away in a hidden place for a very long time. Maybe it’s time to take it out?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *