OOOAW!

Annonse i samarbeid med L’Oréal

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_01

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_10

Friday had us like!

Her kommer endelig bildene jeg har lovet dere! Bildene taler kanskje for seg selv, men jeg må uansett understreke at vi hadde det moro på fredag! Det hadde vært en veldig hektisk uke for meg, og da var det utrolig gøy å få danset litt fra seg. Jeg elsket konseptet med at festen startet og sluttet tidlig. Det er nok første gang jeg kan kalle mitt faste besøk på maccern for kveldsmat, og ikke nattmat – haha. Og så var det jo helt fantastisk å våkne fin og uthvilt dagen etter. L’Oréal hadde lanseringsfest i samarbeid med OOOAW for deres nye hårpleieserie ‘Elvital Nutri-Gloss Luminizer’. Dette er en serie spesielt utviklet for et glansfullt hår. Dere kan lese mer om den, her.

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_03

Jeg hadde på meg en kjole fra NLY trend, HER (annonselenke)
_

/ I was wearing a dress from HERE (adlink)

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_06

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_02

Bildet under her gjør meg forresten så glad! Jeg har jo drevet denne bloggen en god stund nå, men det er alltid surrealistisk å møte på dere i virkeligheten. Tanken på at det er tusenvis av mennesker som klikker seg inn her flere ganger i uken og finner inspirasjon i det jeg skriver gjør meg så utrolig takknemlig og glad! Det er den drivkraften som holder meg gående igjennom mine tyngste dager. Tusen takk til alle dere flotte jenter som kom bort til meg under eventet på fredag. Jeg må nesten klype meg litt i armen… Dere er så BRA!

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_04

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_07

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_09

*casual side-boob pic* haha

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_08

Mine fine frøkner Ingrid og Emilie ♥
_

/ My gorgeous ladies Ingrid and Emilie ♥

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_11

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_12

Har jeg noen gang fortalt dere hvor mye jeg elsker konfetti?
_

/ Did I ever tell you how much I love confetti?

MARIEWOLLA_OOOAW_LOREAL_05

English translation

/ Here are all pics from the big party I attended this friday! The pictures might speak for themselves, but I just have to say it anyways – we had such an amazing night! I loved the concept of starting and ending a party early. It might have been the first time my standard trip to Mcdonalds went down before midnight – haha. Anyways. It was kinda nice waking up the next day without a hangover! I also got to meet so many of my amazing readers during the night. I might have written this blog for a while now, but it’s always surreal to meet you guys. Thank you for being so sweet and kind. I love you all!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *