En hudpleieserie for alle

I samarbeid med Aquaderma

MarieWolla_Aquaderma_02

Min erfaring med Aquaderma

MarieWolla_Aquaderma_01

Det enkleste er ofte det beste

I hele sommer har jeg vært så heldig være prøvekaninen til Aquaderma, og i dag får jeg endelig dele med dere mine erfaringer med produktene. Min hudpleierutine i hverdagen er egentlig veldig enkel, og jeg prøver å holde meg til kun rens og fuktighetskrem etter at jeg har fjernet sminken min grundig. Jeg tror jeg snakker for alle hudtyper når jeg sier at det enkleste ofte er det beste. Min beste strategi er å fjerne så mange unødvendige stoffer som mulig i produkter jeg bruker i ansiktet, slik at jeg bevarer en sunn hud lenger. Den siste perioden har huden min oppført seg veldig pent, og den ser faktisk mye friskere ut!

MarieWolla_Aquaderma_04

Hver morgen og kveld har jeg renset ansiktet mitt med Mineral Facial Mousse. Personlig liker jeg best å rense ansiktet mitt med skum eller gel, da huden min har en del fuktighet fra før av. Jeg er veldig positivt overrasket over hvor godt denne renser bort alt smusset som hoper seg opp i løpet av dagen. Ihvertfall med tanke på at dette er en serie i den lavere prisklassen. Dette er en mild og skånsom ansiktsrens som virkelig gjør jobben sin. Og med tanke på prisen er den tilgjengelig for alle!

Etter rens har jeg brukt Pure Moisture Daycream for å gi fuktighet til huden min. Ettersom jeg ikke har så tørr hud naturlig passer denne hudkremen virkelig godt til min hudtype, og spesielt nå på sommeren da man ikke behøver en tykk krem. På vinteren kan det nok lønne seg å bruke denne kremen i kombinasjon med noe som gir litt ekstra fuktighet.

Dere kan lese mer om Aquaderma sine produkter, her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My favourite

Mitt absolutte favorittprodukt i denne serien er de fantastiske renseserviettene. Disse er stappet med mineralvann og passer perfekt som en rask ansiktsvask når jeg er på farten. De har blitt en fast følgesvenn i håndvesken og treningsbagen min den siste perioden. Leste dere forresten artikkelen med renseservietter her om dagen? Her testet de flere forskjellige merker, og Aquaderma kom ut av testen uten noe funn på verken MI, hormonforstyrrende stoffer eller parfyme. Stor tommel opp!

MarieWolla_Aquaderma_04

Psst!

Ville også bare minne dere på at dere fortsatt har muligheten til å delta i insta-konkurransen der dere kan vinne en spa weekend for to personer, og en goodiebag fra Aquaderma til en verdi av 10 000 kr. Alt du trenger å gjøre er å dele ditt øyeblikk med wipes fra Aquaderma på instagram og hashtagge #aquadermawipes. Du kan bruke ditt eget bilde eller et av mine bilder med serviettene. Lykke til!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *