Hjelp, det er ikke juleferie lenger

Godt nyttår, dere! Vanligvis pleier nyttårsfeiringene mine å være nokså heftige, og jeg får som regel litt promille bare noen nevner denne dagen ellers i løpet av året. I fjor droppet jeg festen etter rakettene ved midnatt til fordel for gin tonic-drikking hos venninnen min til klokken ble seks om morgenen. Før denne episoden pleide jeg å si at at kroppen min var immun mot alkoholen i gin, men denne kvelden lærte jeg altså at dette var feil. Så feil at jeg bestemte meg for å holde meg unna alkohol den første tiden av året.

I år derimot ble feiringen en helt annen. Jeg og kjæresten min bestemte oss for å ta en rolig kveld med en god middag hjemme i leiligheten. Grunnen til denne avgjørelsen var rett og slett at vi var veldig slitne begge to. Han hadde jobbet nesten tre fulle vakter i strekk på sykehuset og jeg hadde… drukket vin med venninnen min dagen før. Hehe.

Veldig sliten + bakfull + biff-middag = Marie pæser ut på kjøkkengulvet:

Partygirl no. 1

Dette bildet ble tatt ca. klokken ti om kvelden og en knapp halvtime senere hadde vi sovnet begge to. Jeg var sikker på at vi kom til å sove vekk hele nyttårsfeiringen, men heldigvis våknet jeg opp akkurat i tide og fikk dratt med meg kameraten ut av døra rett før midnatt (med koseklærne godt skjult under ytterjakkene våre).

Beviset:

Sånn ellers så har det ikke helt gått opp for meg enda at juleferien er over. Det har vært veldig deilig å koble ut i julen etter alt som har stormet i livet mitt den siste tiden, men samtidig kjenner jeg at det er på tide å ta fatt på hverdagens utfordringer igjen. I ferien har jeg sett alle Harry Potter-filmene på rappen, spist fem pinnekjøtt-middager og sovet til ca. klokken ett hver dag, men hjernen min har ikke godt av en slik lat tilværelse over lengre tid.

Derfor har jeg brukt hele dagen min i dag på å planlegge året som kommer, og helt ærlig så synes jeg det er sunt å reflektere litt over livet sitt og hvilke deler av det man ønsker å forbedre. Så lenge man ikke blir helt hysterisk, trener seks ganger i uka, spiser en ert til middag og legger seg så tidlig som klokken ni om kvelden. Balanse, folkens. Det er nøkkelen til et lykkelig liv.

Avslutter dette innlegget med et bilde av meg selv som gjør akrobatiske øvelser i senga. Et av mine nyttårsforsetter. Neida, joda. Neida.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *