Min foundation-rutine

3 favorittprodukter i min foundation-rutine

Er det åpenbart at jeg har et favorittmerke når det kommer til hudsminke, eller? Det er vel kanskje ingen hemmelighet at jeg er superfan av «Forever»-serien til Diorskin. Nå har jeg brukt foundationen så lenge at jeg ikke lenger kan huske når jeg testet den ut for første gang, men uansett hvor mange andre jeg har prøvd, så forblir denne min ultimate favoritt. Det siste året har jeg i tillegg fått to nye produkter i rutinen fra samme serie. Det beste med slike sminke-serier er at produktene er utviklet for å gjøre hverandre bedre. Det er dessverre ikke budsjettvennlige produkter, men for meg er de verdt hver eneste krone!

Dette er viktig å vite når du legger foundation:

Bruk en god fuktighetskrem under
Dersom huden er tørr bør den eksfolieres før du påfører sminken
Finn din riktige farge
Velg riktig kost/redskap. Kosten du påfører med har mye å si for finishen og dekkevnen
Start med å påføre i midten, og jobb deg utover

Steg 1: Diorskin Forever & Ever Wear

Før jeg påfører foundation legger jeg denne primeren i t-sonen. Primeren matter ut huden, og gjør at foundationen sitter hele dagen lang. Den inneholder også SPF 20 og hudpleieingredienser som gir en porereduserende effekt over tid. Jeg bruker ikke denne religiøst hver eneste dag, men til fest og lange dager er den et must! Når huden er ekstra tørr om vinteren bruker jeg den også i kombinasjon med Smashbox Hydrating Photofinish Primer.

Steg 2: Diorskin Forever Foundation i fargen ‘010’

Så hva er det egentlig jeg elsker med denne foundationen? Kort forklart så oppfyller alle de kravene jeg ser etter; matt finish og full dekkevnte uten å gi en maske-effekt. I tillegg får jeg ikke utbrudd i huden av å bruke den. Sistnevnte er det viktigste kriteriet for meg når det kommer til alle skjønnhet- og hudpleieprodukter. Jeg legger foundationen over hele ansiktet og litt nedover halsen med en kost fra M.A.C i nr. 128. Dette er egentlig en konturerings-børste, men fungerer helt ypperlig til å legge en dekkende foundation. Jeg har testet ut ganske mange nyanser, men har til slutt falt på ‘010’. Jeg anbefaler å hjemmeteste flere nyanser før du kjøper, for foundationen blir mye mørkere når den kommer på huden.

Steg 3: Diorskin Forever Loose Powder

Helt til slutt legger jeg et superlett lag i t-sonen med dette transparante pudderet. Siden foundationen er såpass matt i utgangspunktet trenger jeg ikke mye pudder for å få det resultatet jeg er ute etter. Tidligere har jeg brukt andre transparante pudder som M.A.C Prep + Prime, men jeg synes resultatet blir best med dette pudderet som er laget for foundationen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *