Current faves

MarieWolla_CurrentFaves_02

Guerlain terracotta bronzer  D&G L’imperatrice  YSL faux cils mascara  Snake heels from NELLYhere! (adlink)

MarieWolla_CurrentFaves_01

SOME SUMMER FAVOURITES

Dagene, timene og minuttene går. Før vi vet ordet av det har sommeren sklidd sakte, men sikkert forbi – og høsten trenger seg ekkelt på. Det kjennes ut som jeg har stått og stirret i veggen hele denne sommeren, og bare håpet på at inspirasjonen skulle komme strømmende til meg ved å se på den samme gamle tapeten. Det er selvfølgelig økonomisk å prioritere vekk reiser, men det er virkelig ingenting som beriker livet ditt mer enn å se og oppleve de vakre stedene verden kan by på. De som sier lykke ikke kan kjøpes for penger, har rett og slett ikke prioritert pengene sine riktig.

Den siste tiden er det så lite, men samtidig så mye som har forandret seg. Jeg har savnet å sette meg ned og la ordene flyte i innleggene mine. Jeg lurer på om jeg har glemt hvordan? Derfor har jeg nå begynt å skrive med musikk på i ørene igjen, i håp om at det vil ta meg tilbake til den skrivegleden jeg en gang hadde. Og reiser, dere. De venter meg like rundt hjørnet. Jeg kan kjenne reisefeberen blusse opp i meg allerede, og det kiler sånn i magen. Om litt under to uker sitter jeg på flyet på vei til min favorittby i hele verden – New York. Og jeg får ta med meg bloggen og dere dit!

Har dere forresten husket og melde dere på konkurransen med Aquaderma der dere kan vinne spaweekend for to? Hvis ikke kan dere lese mer om konkurransereglene her!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *