Biking around Krakow

_MG_6288

_MG_6296

_MG_6298

_MG_6301

Cardigan, SENCE OF JOY / skinnbukser og veske, ZARA / sneakers, REEBOK / solbriller, CÉLINE

_MG_5814

_MG_6349

Charlotte er en av favorittcaféene mine her nede. Det er en fransk café som ligger i Plac Szczepański 2, rett ved Rynek (hovedtorget).

_MG_6308

_MG_6318

_MG_6319

_MG_6324

I dag møtte jeg opp kjæresten min for en lunsj inne i sentrum. Det fine med denne byen er at den er så liten at man bare kan slenge seg på en sykkel fordi avstandene er så korte her. Ååh, det er bare så koselig å sykle! Overhørte faktisk en dame her om dagen som sang da hun syklet. Herlighet, noe så idyllisk! Vi satte oss ned på Charlotte’s og bestilte croissanter og kaffe til lunsj. Charlotte’s er uten tvil en av favorittcaféene mine her nede. Jeg holder på å lese opp til tysk-eksamenen min imens jeg er her nede, så det var deilig og få et lite avbrekk. Vanligvis pleier vi å bestille større lunsj med Croque Madame, ferskpresset appelsinjuice og full pakke, men kjæresten min måtte fly avgårde til neste forelesning.

Ser dere forresten at jeg har fått meg noe nytt? Jeg stoppet jo innom den nye Zara-butikken på Rynek her om dagen, og jeg fant de PERFEKTE skinnbuksene (i imitasjonsskinn) der inne. Jeg har lett etter et slikt par i evigheter, og da jeg fant disse til kun 300 spenn (!!!) måtte jeg jo bare slå til. Den nye Zara-butikken her er faktisk den mest unike jeg har vært i (og jeg har vært innom en del, hehe), så om dere er i byen er det absolutt verdt og titte innom ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *