Velfortjent helg

.. God fredag babes! Det slo meg nå at jeg har vist dere dette antrekket flere ganger tidligere. På vinteren får jeg nemlig ofte panikk om morgenen når jeg ser ut på snøværet. Som regel ender jeg opp med å kaste på meg det jeg vet funker.. og varmer! Nå er det i hvert fall en-de-lig fredag! Jeg legger en ganske hektisk jobb-uke bak meg, så denne helgen skal bli litt diggere enn vanlig. Jeg har vært elendig på å prioritere tid med familie og venner i år (det blir mitt nyttårsforsett for å si det sånn!), men denne helgen har jeg fylt opp timeplanen min med begge deler. Skal dere noe hyggelig i helgen?

Jeg har forresten gått rundt med en blanding av angst og lykke de siste dagene. Jeg har nemlig ønsket meg nytt foto-utstyr en stund nå, og selv om lommeboka ikke var helt med på leken, så gikk jeg inn og kjøpte drømme-objektivet mitt på onsdag. Hjelp! De fleste jentene jeg kjenner bruker pengene sine på nye designervesker, men jeg derimot legger alle pengene mine i tech-ting (haha). Jeg kjøpte drømmekameraet mitt tidligere i år, så nå har jeg alt jeg noensinne har ønsket meg på foto-fronten. Gjett om jeg er lykkelig a!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *