VIDEO: Slik legger jeg en dekkende hudsminke

Reklame for Vichy Dermablend

—Dekkende hudsminke med Vichy Dermablend—

Som dere vet så sliter jeg periodevis med akne. Akkurat nå er jeg inne i en av mine litt bedre perioder, og har ikke så mange synlige utbrudd i ansiktet. Likevel har jeg såkalte «redspots» i huden, som er røde pigmentflekker etter tidligere kviser. Jeg har endelig kommet til et punkt der jeg har akseptert at huden min ikke er perfekt, og jeg misliker ikke lenger det jeg ser i speilet når jeg er sminkefri. Likevel synes jeg det er fantastisk at det finnes gode alternativer der ute for oss som har problemhud vi ønsker å dekke. En dekkende hudsminke gir meg den lille ekstra selvtilliten i hverdagen!

Mitt viktigste krav når jeg velger hudsminke er at den ikke gjør problemhuden min verre, og at den ikke legger seg som en maske på huden. Den siste perioden har jeg testet Dermablend-serien fra Vichy, og jeg er veldig fornøyd med produktene. Dermablend er en serie med fulldekkende hudsminke med høy toleranse. Vichy er et apotek-merke med produkter for alle hudtyper – selv sensitiv hud.

Produkter jeg har brukt i videoen:
—Mineral 89 Daily Booster—

—SOS Cover Stick i fargen ’25’—
—Fluid Corrective Foundation 16hr i fargen ’15 Opal’—
—Compact Creme Foundation—
—Setting Powder—
Du finner alle produktene fra Dermablend, HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei Marie! Tusen takk for denne videoen! Du er så fin både med og uten sminke og jeg kjente at jeg selv kanskje kan prøve å være litt tøffere. Jeg har samme hudtype som deg og redspots. Mulig du har skrevet om det før, men kan du fortelle litt om hudpleierutinen din? Fra A til Å? Jeg har også gått på isotretinoin for noen år siden. Sliter nå med å finne balansen mellom fukt og akne som har kommet tilbake. Hvordan gir du huden nok fukt uten å få mer kviser eller bli blank? Sliter du også ekstra med fuktbalansen etter iso selvom det er lenge siden du gikk på det? Håper på svar:)
  Sigrid

  • Hei Sigrid! Så hyggelig å høre at du likte denne videoen 🙂 Og absolutt – jeg kan gjerne fortelle litt mer om hudpleierutinene mine! Jeg skal prøve å få spilt inn en liten video på det neste uke!

   Klem!

 • Å, du er bare så nydelig!
  Aldri prøvd produkta fra Vichy , men fikk lyst no etter å ha sett videoen din 🙂

  Vil gjerne se korleis du legger resten av sminken også, du er så flink,
  resultatet blei jo bare å fint – men så er du vakker i bunn og <3

  • Hei! Dermablend har enda høyere dekkevne enn Dior Forever (som har middels dekkevne), så den vil derfor egne seg bedre til fest eller i perioder der man har ekstra mye å dekke. I tillegg er serien mer egnet for sensitiv hud enn det Dior er. Dior bruker ganske mye parfyme i sine foundations, og selv om jeg personlig ikke reagerer kraftig på parfyme, så er det andre som er mer sensitiv på dette. Finishen på Dior er også mye mattere enn Dermablend – som er ganske dewy på huden 🙂