Når vinteren banker på

Genser fra Zara, HER.

Når kulden sniker seg på er det ingenting som er deiligere enn en god høyhalset genser. Jeg nekter faktisk å godta at dette plagget potensielt kan bli utrendy en eller annen gang, for jeg vet ærlig talt ikke om jeg hadde overlevd en vinter uten. I skrivende stund ligger jeg godt gjemt under dyna og prøver å få igjen varmen. I dag kunne jeg for første gang kjenne at det var blitt vinter ute, og selv om jeg har vært inne i hele kveld, så sitter fortsatt kulda i kroppen.

Det er mange som synes det er ekstra tungt i vintermånedene, og jeg hører ofte fra andre rundt meg at de blir deppa når året er på sitt mørkeste. Min tyngste periode kommer alltid rett etter sommeren, og denne høsten har vært tyngre enn vanlig. Men så til det merkelige; med en gang vinteren banker på døren, så er det som om det blåses nytt liv i meg. Jeg elsker den stille følelsen av vinter, og jeg tror på mange måter at det melankolske som preger denne årstiden ironisk nok gjør meg litt lykkeligere. Hvis det gir mening for noen?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *