Generasjon narsissist

12.51

Det første jeg gjorde før jeg løp til tannlegetimen min i dag tidlig var å knipse et par bilder av meg selv i speilet. Så logger jeg meg inn på insta og ser at alle de 736 menneskene jeg følger der gjør akkurat det samme. Men hva får man ut av å legge ut bilder av seg selv hele tiden? Vel, det er et veldig godt spørsmål. I det siste har jeg tenkt litt på hvorfor jeg blogger, og hva som er motivasjonen min bak å leve midt i det jeg liker å kalle for generasjon narsissist.

Jeg kjenner så godt til følelsen av å bli inspirert selv, og hvor mye glede det kan gi i en ellers grå hverdag. Jeg tror det er viktig å ha noen mennesker rundt seg som man ser opp til, og som inspirerer deg til å bli et litt bedre menneske, til å teste ut nye ting eller bare få deg til å tenke på andre ting når hverdagen ser litt mørk ut. Mitt eneste ønske er å inspirere dere med tekstene jeg skriver, bildene jeg tar og ikke minst klærne jeg slenger på meg hver morgen. Og jeg håper dere finner like mye inspirasjon i meg, som jeg finner i mine inspirasjonskilder ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Koser meg med bloggen og instaen din – du er inspirerende, og så herlig person!! 🙂

  Tenker ofte på det eg og,
  kor lenge skal eg holde på både på blogg og instagram,
  men det blir på ein måte ein slags livsstil, eg er avhengig av å dele, teit, men sant..

  • Så hyggelig å høre, Regine! Det betyr så mye for meg 🙂

   Sant, det er jo klart at det blir en livsstil når man har gjort det lenge. Så lenge man trives med det og blir inspirert av å dele selv, så er det jo bare å kjøre på 😀