Alltid en god idé

Klassiske røde negler

God kveld vakre! Nå begynner formen min endelig å krype tilbake til normalen, og jeg tror jeg er klar for å komme meg tilbake på jobb i morgen. Jeg satt faktisk akkurat og vurderte om det er innafor å ta med seg en boks med barnemat i kantina. Hva tenker dere? Haha… Jeg har forresten begynt å male neglene mine røde igjen! På sommeren synes jeg det er et eneste stort ork å lakke neglene. Lakken slites så fort av i sand og saltvann, i tillegg til at neglene vokser som ugress i solen. På høsten derimot elsker jeg å ha litt farge på neglene, og klassiske røde negler er alltid en vinner! Her har jeg på meg to lag med Essie Gel Couture i fargen ‘345 Bubbles Only’ og et lag på toppen med Essie All-In-One . En god topcoat er et must!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *