Send hjelp

Til tross for mine aller beste forsøk (med solhatt, ingefærshots, søvn og en desperat bønn til oven), så tok sykdommen meg igjen nøyaktig klokken 04.28 i natt. Heldigvis er det fredag, så jeg skal bruke hele helgen min på å hvile den slitne kroppen min. Jeg var ute og handlet inn sykemat i stad (vestlandslefser teller som middag – ikke sant?) og nå er jeg på desperat jakt etter underholdning. Jeg har sett det meste som er verdt å få med seg på HBO, men dere må gjerne tipse meg om deres favoritter hvis dere har noen.

Hvor er forresten typen min når jeg trenger han? Er ikke det én av fordelene ved å ha kjæreste; at man får ubegrenset oppmerksomhet og oppvartning når man er syk? Vel, jeg får vel bare ta vare på meg sjæl. Jeg er jo en strong and indepentent woman, tross alt.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *