Hvordan sprite opp en regnværsdag

Genser og skjerf fra Zara
Bukse fra H&M Trend
Øredobber fra Jane Kønig

Det finnes mange måter å sprite opp en grå regnværsdag. Det mest åpenbare er å snike med seg litt vodka, gin eller wathever i vesken før du løper til morgenbussen, men jeg har også andre triks opp ermet! Jeg er glad i å bruke litt gladplagg på de ekstra kjipe dagene, og dette prikkete skjerfet sprer ikke bare glede når du ser deg selv i speilet, men forhåpentligvis også til naboen som sitter ved siden av deg på bussen. I skrivende stund sitter jeg fortsatt på kontoret og jobber. Jeg har bestilt en stor bestilling med spicy laksemaki som jeg skal hente om cirka et kvateh! Hverdagsgleder dere!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *