Når avokadotoasten får flere likes enn deg

09.35

Dersom jeg hadde basert hele selvbildet mitt på antall likes jeg får på insta, så hadde jeg nådd bunnen i går kveld da avokadotoasten min fikk flere likes enn min forrige selfie. Jeg skjønner ikke helt hvorfor heller. Ikke fordi jeg ser meg selv i speilet og tenker: «wow, så vakker jeg er», men fordi jeg ser ned på avokadotoasten fra Joes og tenker: «du er egentlig ikke så god som folk skal ha det til, ass». Det er bare min ærlige mening. Den grønne shaken er sjukt god da!

I skrivende stund sitter jeg på kontoret og jobber. Jeg kom meg tidlig inn til kontoret i dag, til tross for at jeg nesten ikke har sovet i natt. I går la jeg meg nemlig til å sove med en liten fluffy pomeranian, som venninnen min passer, inntil hodet mitt. Jeg var en katteperson hele livet mitt, helt til den dagen jeg fikk min første hund som 17-åring. Nå kommer jeg til å bli en crazy dog person som 70-åring. Jeg gleder meg allerede!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *