Lyden av stillhet

Takk for denne gang Roskilde!

Og så var jeg hjemme igjen! Det var helt surrealistisk å låse seg inn i leiligheten i går morges. Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å gå rundt på et hardt tregulv, og ikke minst hvor stille hovedstaden var i forhold til støynivået på festival. For la meg bare fortelle dere; det ble spilt sykt mye musikk inne på campene. De fleste danskene hadde kjørt inn digre anlegg (på russebuss-nivå) og spilte dundrende høy musikk til alle døgnets tider. Sett bort ifra at ørene mine fortsatt suser, så har jeg kost meg helt grusomt mye. Skal jeg være helt ærlig, så var jeg ganske stressa før jeg dro. Dette var min første festival på mange år, og jeg lurte på om jeg fortsatt var like festivalmenneske nå, som det jeg var da jeg var 17 år. Vel… Jeg vil faktisk tørre å påstå at jeg er enda mer festivalglad nå. Herregud, for en fantastisk bra uke!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *