Kvelden jeg badet i konfetti!

Invitert av YSL

 

Abonner på kanalen min, HER!

 

Forrige uke satte jeg meg på flyet til Stockholm for å feire at YSL har lansert en helt ny leppestift. Lite visste jeg at dette var kvelden jeg skulle få oppfylt min aller største drøm: nemlig å bade i konfetti! Jepp, du hørte riktig! Sånn ellers så har jeg bestemt meg for å gi vlogging en ny sjanse. Jeg synes (i likhet med mange andre) at jeg blir verdens kleineste vesen når jeg snur kameraet mot meg selv, men samtidig så er det en fin måte å gi dere et innblikk i min hverdag (ikke at jeg bader i konfetti hver dag da, lol). Så hva sier dere – ja til mer videoblogging?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei! Jeg er ny leser og jeg bare digger bloggen din. Nå har jeg i to dager kost meg med å lese innleggene dine og se på videoene dine. Har hatt bloggen din oppe sånn at jeg bare kan fortsette å lese meg nedover når jeg har tid 😀 Du skriver bra, har bra bilder, tar opp viktige temaer! Ny favoritt blogg dette her nå altså 😀 Ønsker deg en fin uke 🙂