Hva gir man til en som har alt?

Sponset av Pandora

mariewolla_pandorajulegavetips_01

mariewolla_pandorajulegavetips_02

En julegave som glitrer!

Fjerde desember allerede, jo. Var det ikke jul sånn nå nettopp a? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har begynt på noen av julegavene mine enda (hvis man ser bort fra en runde med treat-yourself nettshopping jeg var skyldig i for en uke tilbake). Og det er jo egentlig ganske rart, for noe av det beste jeg vet er å gi julegaver til menneskene jeg er glad i! Men hva gir man egentlig til dem som har alt? Ett av mine beste tips er å gi noe de fleste elsker; nemlig smykker! Jeg tror jeg snakker på vegne av de fleste jenter når jeg sier at jeg har en svakhet for alt som glitrer. Enten om det er Eiffeltårnet som blinker hver hele klokketime eller et par lekre øredobber som passer perfekt til kvelder man vil glitre litt ekstra. Selv om jeg gjerne skulle funnet Eiffeltårnet under juletreet mitt i år, så kommer man en lang vei med fine smykker. Disse klassiske øredobbene fra Pandora er mine favoritter nå! Du kan lage din egen ønskeliste til jul på deres nettbutikk, HER.

Øredobber, HER!
Ring, HER!

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *