SUMMER LOVING

 

MARIEWOLLA_SUMMERLOVING_01

MARIEWOLLA_SUMMERLOVING_DOBBEL_01

MARIEWOLLA_SUMMERLOVING_04

DAYS LIKE THESE

Takk alle snille værguder for det nydelige sommerværet dere har gitt oss. I morgen er det meldt regn igjen, men jeg har passet på å nyte disse varme dagene til det ytterste sammen med kjæresten min. Vi har spist is, ligget langstrakt i solen og badet til saltvannet har tatt knekken på de nyklipte hårtuppene mine. Det har ikke blitt så mye til sydenferie på meg denne sommeren, så jeg får være takknemlig for den lille brunfargen jeg har jobbet opp på disse dagene her. Før helgen var jeg til og med avgårde sammen med familien min til sommerland i Bø. Der har jeg ikke vært siden jeg var liten jente, og til min store glede hadde veldig lite forandret seg. Der løp vi altså; jeg og min 26 år gamle søster mellom alle småkidsa fra en sklie til den andre og raste nedover med bikinitrusen dratt godt opp i stumpen. Jeg liker å tenke som min pappa alltid har gjort; man blir voksen og mindre barnlig, men man må alltid ta vare på barnsligheten i seg. Satser på at dette er oppskriften på å holde seg evig ung. Hvordan går det med dere?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *