REGNVÆRSDAG I NYHAVN

 

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_01

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_03

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_05

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_04

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_06

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_07

MARIEWOLLA_RAINYDAYINNYHAVN_08

NÅR REGNET PØSER NED

Hva gjør man når man befinner seg i Køben på en regnværsdag? Jo, da reiser man ned til idylliske Nyhavn og spiser seg oppover havnen. Jeg hadde sett for meg en deilig sommeruke da vi booket denne turen flere måneder tilbake, men dessverre kan man ikke kontrollere været. Vi ble nødt til å gjøre det beste ut av det, så vi dro ned til bistroen Nyhavns Færgekro som hadde fått veldig gode anmeldelser på Tripadvisor, gjemte oss under pledd, tak og varmelamper – og bestilte hvert vårt ferske rekesmørbrød. Der satt vi i et par timer før vi tuslet videre oppover med hver vår klassiske hotdog i hånden og avsluttet med en deilig vaffel ved enden av havnen. Hva skal man med bra vær når maten er så god? Haha. Jeg er sikker på at jeg har lagt på meg minst fem kilo på denne turen, men dere hører ikke meg klage.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Regnet når jeg og kjæresten var i Køben i fjor oxo.. Reiser tilbake om noen uker, og da håper jeg på finvær 😀 Fine bilder, og fin vlog/video, fikk meg til å glede meg enda mer, tihi 🙂 God Sommer til deg fine