FOOD MARKET

 

MARIEWOLLA_FOODMARKET_02

MARIEWOLLA_FOODMARKET_01

MARIEWOLLA_FOODCOURT_04

MARIEWOLLA_FOODCOURT_03
_

FOOD MARKET IN KAZIMIERZ
_

Hei superstars. Alt bra med favorittmenneskene mine? Først og fremst må jeg bare beklage så mye for fraværet mitt de siste dagene. Jeg vet at det å unnskylde seg for bloggfravær kanskje er det teiteste i verden, men vips så hadde visst dagene flydd forbi og her sitter jeg igjen med veldig dårlig samvittighet. Så – la meg fortelle dere om helgen min i korte trekk. Etter en himmelsk ettermiddag på matfestivalen i Kazimierz kom vi oss endelig videre til et sent vors før vi slo hæla i taket og danset natten lang. Jeg vimser ut av utestedet og videre bort til min absolutte favorittplass etter x antall alkoholenheter – nemlig mcdonalds. Vel fremme utenfor døren oppdager jeg at klokken er 05.01, som med andre ord vil si at min favorittplass i hele verden etter x antall alkoholenheter stengte for ett minutt siden. Fuck. Jeg kan fortelle dere om mange kjipe mennesker her i verden, men Marie som ikke rekker maccern er ikke den mest sjarmerende typen i verden. Etter en muggen tur tilbake til leiligheten slenger jeg en pizza i ovnen før jeg stuper ned på sofaen. Man lærer så lenge man lever, dere. To timer senere glipper øynene mine opp og jeg møter synet av kjæresten min som vimser rundt i en røykfylt leilighet. Herregud altså. Hashtag dårlig forbilde. I skrivende stund sitter jeg på flyplassen og venter på avgangen min tilbake til Krakow. Jeg har vært hjemme en tur i Oslo i dag for å delta på shoppingfrokosten med Gina Tricot. Alltid hyggelig å møte på dere nydelige lesere!

_

Hi superstars. All good? First and foremostly I have to apologize for the lack of updates over the weekend that passed. It’s so silly to apologize for that, but this time my days just flew by, and now I feel super guilty! I’ve had a turbulent weekend with food market in Kazi, an all-nighter on Saturday out dancing in Krakow and a burnt pizza that I left in the oven when I was drunk. Note to self: actually start listen to people who say it’s generally a bad idea to make food when under the influence of x amount of drinks. Note to self again: you look stupid when you get grumpy like a little brat for not reaching mcdonalds in time before closingtime. Sorry though! Can’t survive without my double cheese, cola light and six pack chicken nuggets – haha. At the moment I’m at the airport again waiting for my plane back to Krakow. I’ve been in Oslo for today to attend an event. So nice to meet some of my lovely readers!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *