GET THE LOOK: BEACH BEAUTY

 

Annonse i samarbeid med Schwarzkopf

 

MARIEWOLLA_BEACHBEAUTY_STEPBYSTEP_03

GET SUNKISSED HIGHLIGHTS AT HOME
WITH SCHWARZKOPF!
_

Hurra! I dag får jeg endelig vise dere resultatet av samarbeidet jeg har gjort med Schwarzkopf og deres blonderingsserie. Jeg pleier alltid å endre hårfargen min etter årstid. Når solen varmer og stranden blir ofte besøkt liker jeg å ha flere highlights og spill i håret mitt enn det jeg har på vinteren. Og man trenger ikke å bruke en formue for å få det til! I videoen over viser jeg dere steg for steg hvordan dere enkelt kan stripe håret hjemme. Jeg hadde ikke testet hjemmebleking før dette, og jeg må virkelig innrømme at jeg ble positivt overrasket! Dette kan hvem som helst få til – så lenge man følger oppskriften. I videoen over har jeg brukt M1 Super Highlights. Dere finner alle blonderingproduktene til Schwarzkopf HER! Ps: hvor fin var jeg ikke i den hetten da?

_

Weee! Today I finally get to show you guys the result of my collab with Schwarzkopf and their blonde-series! I always change my hair color according to season. When the sun shines and the beach is frequently visited I tend to want my hair to feel beachy as well with soft highlights. And you don’t have to pay a fortune to make it happen either! In this video over I’m teaching you guys how to easily highlight your hair at home. It’s just so easy! I’ve used M1 Super Highlights. Ps: how good do I look with that cap on?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Blekemiddel er det samme overalt, men hos frisør blander de den i forskjellige styrkegrader. Den pakken som er brukt i denne videoen (M1 Super Highlights) er den sterkeste Schwarzkopf har (den bleker 4-6 nyanser opp), men de har også andre pakker med striper og blekemiddel som ikke er like sterke. Det leser du av på pakken 🙂

      Klem