POSTCARD FROM PARIS

 

MARIEWOLLA_EIFFEL_02

MARIEWOLLA_EIFFEL_03_

GREETINGS FROM PARIS!
_

To favoritter ferskt ut av minnekortet! Jeg kjenner det koker litt i hodet mitt her jeg sitter og prøver å trylle frem noen ord på tastaturet, men jeg ville så gjerne gi dere et lite pip fra meg og fortelle dere at jeg lever. Nøyaktig som jeg hadde forutsett ble det ikke stort søvn på meg i natt (les; ikke en eneste time) og jeg har gått non-stop fra vi landet i Paris tidlig i dag morges. Jeg har blitt gjenforent med min elskede by, spist lunsj i eiffeltårnet og hatt en ganske så skremmende opplevelse. Jeg forteller dere mer om dagen min senere! Nå gjelder det å få i seg litt mat før det blir en tidlig kveld for denne utslitte frøkna. Puh! Har dere det fint?

_

Two favourites fresh out of my memorycard! I can feel my head boiling as I’m trying to produce some magic words for you, but I just had to give you guys and update to let you know that I’m alive and doing great! As I expected I didn’t get so much sleep last night (not a single hour that is) and it has been non-stop all day since we landed in Paris this morning. I’ve been reunited with my darling city, eaten lunch in the eiffel tower and experienced a very terrifying episode. I promise to tell you more later! Now I need to get some food in my stomach and take an early night. Puh! Everyting well with you?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *