BREAKFAST IN BED

Invitert av Maybelline

MARIEWOLLA_NYC_25

MARIEWOLLA_NYC_24

MARIEWOLLA_NYC_27

MARIEWOLLA_NYC_26

New York-time: 12.25

Puh – for noen dager! Jeg sitter her på mitt nye hotellrom med frokost i sengen og oppdaterer dere. Det har vært et utrolig hektisk døgn, men gurimalla så mye jeg koser meg. Jeg vet jeg alltid sier dette, men kan jeg vær så snill og bli her for alltid? I går tilbrakte jeg hele dagen min på sett med Maybelline for en kampanje dere får se mer til senere. Fotografen for dagen var ingen ringere enn Oliver Stalmans som virkelig må være en av de dyktigste menneskene jeg har møtt. Jeg gleder meg som et lite barn til å se det ferdige resultatet! Vi måtte veldig tidlig opp for shooten, så da jeg låste meg inn på hotellrommet i natt (vi tok oss selvfølgelig en tur ut på byen attpåtil) sloknet jeg bare sekunder etter at jeg la meg ned i sengen. Jeg flyttet forresten inn på The New York Edition i går, og jeg har vært så heldig å få utsikt over Empire State. Gud, som jeg nyter!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *