MY FAVOURITE APPLE

Invitert av Maybelline

MARIEWOLLA_NYC_03

MARIEWOLLA_NYC_02

Greetings from New York,

Herregud, dere. Nå er jeg så lykkelig! Etter en lang og slitsom dag fant jeg til slutt veien under dynen i hotellsengen min. For et par timer tilbake satte jeg endelig føttene mine på amerikansk jord igjen, og jeg skal tilbringe den neste uken i favorittbyen over alle favorittbyer. Husker dere de spennende nyhetene jeg fortalte dere om for en kort tid tilbake? Jo – jeg er nemlig her sammen med hele teamet til Maybelline, og jeg kunne ikke vært mer spent (og ikke minst takknemlig). I morgen skal jeg avgårde backstage for aller første gang! Den lokale tiden her nede er nå 00.18, og jeg er så jetlagged og utslitt at jeg nesten besvimer. Oppdaterer dere snart igjen! I mellomtiden kan dere jo henge med meg på snap @mariewolla. Sender dere masse kjærlighet!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *