After workout

MarieWolla_After-workout_01

My favourite after-workout smoothie

MarieWolla_After-workout_03

Dette trenger du
• 1 kiwi
• ½ avocado
• 1 banan
• 2 ss kokos/kokosolje
• valgfri boost som proteinpulver, hvetegress eller Fountain (min favoritt for øyeblikket)
• bland ut med vann
• tips: har du isbiter tilgjengelig, så kan et par av disse gjøre smoothien mye bedre!

MarieWolla_After-workout_04

Hallo mine vakre!

Siden jeg har blitt så flink med kostholdet mitt den siste perioden, så tenkte jeg å dele noen av mine favoritt-oppskrifter med dere i tiden fremover. I løpet av mine to år som ansatt i smoothiesjappe lærte jeg meg opp til å bli mester på å lage perfekte smoothies. Jeg lærte også at man (utrolig nok) kan gå veldig lei. Jeg har derfor hatt en liten tørketid de siste årene og kuttet ut smoothies fra kostholdet mitt, men nå ser det endelig ut til at gleden begynner å komme tilbake!

Personlig har jeg gått lei av de aller søteste oppskriftene. Til tross for at smoothies blir sett på som noe sunt (det er jo frukt og sånt, ikke sant?), så kan jeg fortelle dere at de er stappet med masse sukker og kalorier. De fleste av oppskriftene består jo tross alt kun av juice, frukt og masse bær. Min seneste favoritt er derfor uten juice og har avokado kombinert med fruktsukkeret. Passer perfekt til etter trening!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *