Når kontoret er én meter unna sengen

Hei superbabes!

Jeg er så glad for at jeg har en jobb som tillater at jeg kan ta meg hjemmekontor av og til. Jeg blir veldig inspirert av å jobbe med flere mennesker rundt meg altså, men på de dagene der hovedstaden snør ned (og du grøsser av tanken på sosial omgang) er det deilig å kunne hoppe inn i en liten arbeidsboble kun én meter unna sengen. Det er så deilig å lage seg en litt bedre frokost, bruke fem minutter ekstra på morgenkaffen, la huden få en pause fra sminken og slippe å bruke tid på kollektiv transport.

Siden sist dere hørte fra meg, så har jeg gjort en ekstra innsats for å forbedre hverdagen min. Jeg har nemlig blitt møkkalei av det B-mennesket som saboterer for nattesøvnen min. Hver kveld etter at klokken har passert 23 er det som om jeg blir gjenfødt – med hundre ganger mer energi enn jeg har resten av døgnet. Dette medfører at jeg har seriøse problemer med å sovne tidlig nok på kvelden, og få nok søvn på øyet før vekkerklokken ringer tidlig på morgenen. Er det flere som har det sånn? De siste ukene har jeg fulgt et par nye rutiner for å unngå at dette energimonsteret dukker opp så sent på kvelden. Så langt går det veldig bra! Drømmen min er selvfølgelig å bli til et av de supermenneskene som starter dagen sin klokken fem om morgenen og sovner før ti om kvelden. Det er jo lov å drømme…

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *