Vinteruniformen

God kveld babes! I dag byr jeg på to skamløse selfies i speilet. Jeg må innrømme at jeg har følt meg veldig uinspirerende på antrekks-fronten i det siste. Hver morgen titter jeg inn i garderoben min og myser bort på alle de fargerike plaggene som har begynt å samle opp støv. Så fisker jeg ut de sorte plaggene mine og drar de på kroppen. Jeans, høyhalset genser, docs og en tjukk jakke. Alt i svart. Hver dag. Faktisk så har jeg gått til innkjøp av hele sju høyhalsede gensere denne vinteren – og alle ser nesten helt like ut. Jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen; kan vi be en liten bønn om at høyhalsede gensere aldri blir utrendy igjen? Det er nemlig mitt favoritt-plagg i hele verden.

På disse bildene ser dere forresten hvor dårlig jeg har vært på å innrede soverommet mitt. Før jeg flyttet hit hadde jeg store ambisjoner om å fylle hver eneste centimeter av rommet mitt med kule bilder, tepper, hyller og annet stæsj, men som dere ser så kom jeg ikke lenger enn til de mest nødvendige møblene, som jeg selvfølgelig kjøpte i hvitt (sorte klær hver dag og bare hvite møbler – er jeg kjedelig eller hva?). Jeg har lyst til å kjøpe meg en plante igjen. Den forrige jeg hadde drepte jeg etter en ukes tid, og før jeg gadd å kaste den, måtte jeg sette den ut på balkongen, fordi jeg ble så flau over at jeg ikke engang klarte å holde liv i en mørke-vennlig plante. Så hva tror dere? Hvor lang levetid kommer min neste plante til å få?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei Marie! Godt nyttår 🙂
  Jeg ville bare takke deg for at du har turt å være så åpen rundt hudproblemene dine! Og så fint å høre at det har blitt bedre ❤
  Jeg har selv slitt i mange år med veldig uren hud, og har nå fått et nytt tilbakefall etter to runder med isotretiron. Vet hvordan det føles og akkurat nå føles alt ganske håpløst (selv om jeg prøver mitt beste å ikke la det knekke meg).
  Lurte egentlig bare på om du har noen tips som har fungert for deg?
  Du ser fantastisk ut om dagen btw:)
  Klem

  • Hei!

   Mine budsjett-favorittene er fra Zara og Gina Tricot, men dersom du ønsker noen som holder seg bedre i kvalitet (og som gjerne har litt ull i stoffet) ville jeg sjekket ut merker som f.eks COS og Filippa K 🙂