Mine mål for 2018

Oppsøke mer av det som gjør meg glad og gir meg ekstra energi: I året som gikk gjorde jeg veldig mye av det jeg følte at jeg måtte gjøre, og mindre av de tingene som gir meg ekstra glede og energi i hverdagen. Jeg er ikke veldig sportslig av meg, men på listen over de tingene jeg savner å gjøre så er det faktisk mest fysiske aktiviteter. Som dansing, tennis, alpint og surfing!

Bli bedre på foto: Mitt motto for det nye året er å bli enda flinkere på det jeg er god på! Fotografi er som dere vet én av mine største hobbyer, og i fjor brukte jeg alle sparepengene mine på nytt kamerautstyr. Jeg er ganske trygg på teknikk og kamera-innstillinger, så jeg vil gjerne bli flinkere til å redigere bildene mine.

Blogge oftere og bli mer personlig: For å være helt ærlig; 2017 har vært mitt dårligste blogg-år hittil. Jeg har jobbet mye det siste året, men mesteparten av dette arbeidet har gått til innhold på Det Nye sine kanaler. Jeg har lært utrolig mye, så er det nå tid for å legge ned mer arbeid i mine egne kanaler som blogg, Instagram og Youtube. Jeg vil gjerne bli mer personlig, og vise dere mer av hverdagen min!

Fjerne red-spots og arr etter akne: Aknen min er bedre enn den har vært på lenge! Jeg har ikke så mange utbrudd, og hvis huden min fortsetter slik vil jeg gjerne ta behandling for å fjerne de røde flekkene og arrene jeg sitter igjen med nå.

Få bedre kontroll på økonomien: Siden jeg er selvstendig næringsdrivende, så krever økonomien min mer arbeid enn hos de fleste. Jeg fører mitt eget regnskap, og selv om jeg er veldig vant med dette, så hender det at jeg har mindre kontroll over regnskapet i periodene der jeg har mye annet å gjøre. I år er derfor hovedmålet mitt å få stålkontroll på økonomien min. Jeg begynte å jobbe med dette i juleferien, og allerede er hele regnskapet for 2017 i perfekt orden. 10 voksenpoeng! Det eneste som gjelder nå er å holde meg til de nye rutinene mine. Fremover skal jeg føre regnskapet mitt én gang i uken – i stedet for én gang i måneden.

Spare til leilighet: En av motivasjonene bak punket over er å ta boligsparingen på alvor. Jeg har ikke vært leietaker så lenge, men jeg kjenner allerede at jeg ikke ønsker å være i denne bo-situasjonen lenger enn nødvendig. Jeg drømmer om en egen leilighet og mitt første ordentlige hjem!

Hvilke mål har dere for det nye året?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *