Helgefølelsen

God fredag babes!

I dag våknet jeg opp strålende fornøyd over gårsdagens innsats. På jobbfester har det ofte en tendens til å bli litt for mye alkohol, men i går klarte jeg å oppføre meg veldig pent. I motsetning til tidligere tilfeller… *kremt* Jeg var faktisk såpass flink at jeg klarte å få ned et glass vann mellom hvert vinglass – noe formen min i dag er ekstremt takknemlig for. Tro det eller ei, men i går ble jeg faktisk kjeftet på fordi jeg ikke drakk mer. Herregud, disse folka jeg jobber med ass. Jeg ler. Planene mine for helgen er i hvert fall klare (for jeg klarer faktisk ikke å vente lenger); PINNE-FØKKINGS-KJØTT, DERE! Nå har utvanningen begynt, og på søndag skal jeg ha pinnekjøtt-lag med meg sjæl som den selvstendige dama jeg er. I kveld derimot skal jeg ut på middag igjen med noen kollegaer og spise min andre livrett; burger. Hva er vel livet uten deilig mat?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *