Teddybjørn

Jeg har på meg:
—Jakke fra MANGO
—Hatt fra ZARA

I dag falt den første snøen, men heldigvis hadde jeg den nye teddyjakken min som jeg kunne pakke meg inn i. Er den ikke fin? I går ettermiddag ringte jeg mamma og tryglet henne om å låne meg en stor kasserolle i noen uker. Jeg er nemlig helt sjukt fysen på pinnekjøtt nå om dagen. Det dukker opp flere pakker i hyllene for hver dag som går, og jeg kan fortelle dere at jeg har en kamp med meg selv hver eneste gang jeg går forbi den delen av butikken. Skal, skal ikke. Skal, skal ikke. Er det helt kriminelt av meg å diske opp til et pinnekjøtt-lag kun for meg selv til helgen, eller er det en luksus ingen burde få lov til å unne seg? Kanskje jeg kommer unna med det hvis jeg inviterer over noen gjester? Hehe. SEND HJELP. Hilsen matvraket.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *